Q&A

Sport

Individualan rad omogućuje vam da naučite vježbati sami ili  provjerite formu izvođenja vježbi, imate svoj plan treninga koji je učinkovit, maksimalno iskoristite vrijeme koje ste odvojili za trening, prevenirate ozljede ili prilagodite trening specifičnom zdravstvenom stanju. Osim maksimalne usmjerenosti individualnim potrebama vježbača trenerica je tu kao podrška i motivacija što čini trening zabavnijim.

Individualan trening je za one koji tek počinju ali i one koji već imaju iskustva s vježbanjem. Za početnike individualan trening omogućuje da se nauči pravilna tehnika izvođenja vježbi i dobiju osnovne smjernice za treniranje i odgovori na pitanja kao kojim redoslijedom raditi vježbe, koliko ponavljanja, koliko serija itd. Naprednim vježbačima individualan trening omogućuje brži napretak, specifičan rad na određenim ciljevima u slučaju zdravstvenih poteškoća, rekompozicije sastava tijela ili oblikovanja tijela. 

Za početak, obaviti ćemo razgovor kroz koji ćemo proći vaše zdravstveno stanje, prijašnje bavljenje tjelesnom aktivnosti te vaše želje i ciljeve vezane uz vježbanje. Prvi trening je uvodni, služi kako bi se upoznali te kako bi dobili uvid u vaše stanje i razinu treniranosti.

Svaki vježbač ima svoj termin koji se individualno dogovara. Trening traje 60 minuta. Na trening je potrebno doći na vrijeme. Intenzitet i volumen treninga je prilagođen samo vama. Trening u pravilu započinje zagrijavanjem i pripremom nakon koje slijedi glavni dio treninga te na kraju slijedi istezanje i opuštanje.

Na trening dođite u sportskoj odjeći koja vam je udobna, čistim tenisicama te ponesite vodu i jedan manji ručnik.

Nije, teretana se plaća posebno na pultu teretane.

Možete, treninzi su mogući u opciji 2:1 ili 3:1. Za više informacija javite se na info@martinadadic.com.

Kontaktiraj me

    Prijavi se na newsletter